Gezamenlijke zonne-energie voor iedereen!

Zon&Co op weg naar installatie 4.000ste ‘postcoderoos’-zonnepaneel

Gepubliceerd op 6 juli 2016 om 08:45

Zon&Co heeft opdracht gekregen voor 1.900 nieuwe postcoderoos-zonnepanelen. De projecten zijn volgens het bedrijf divers: van grote daken van bedrijven en loodsen tot sportvoorzieningen en scholen.

Zon&Co leverde afgelopen jaar al 2.000 postcoderoos-zonnepanelen in onder andere Castricum, Heemstede, diverse wijken in Amsterdam en Haarlem op. ‘De komende maanden gaat onze aandacht uit naar de projecten voor de 1.900 nieuwe panelen’, aldus het bedrijf.

Op het dak van de Praxis aan de van Slingelandtstraat bij het Westerpark in Amsterdam legde Zon&Co eerder al 352 zonnepanelen. De coöperatie GWL Ecostroom was vorig jaar initiatiefnemer van het project. Deelnemers zijn bewoners rond het terrein van de Gemeente Waterleidingen in Amsterdam, het zogenaamde GWL- terrein. Voor het grootste coöperatieve zonnesysteem van Amsterdam installeerde Zon&Co in juni 2015 480 zonnepanelen op het dak van het IJburg College. Coöperatie Oosterlicht is opdrachtgever. In Heemstede plaatst het bedrijf tenslotte 192 panelen op de Sporthal aan de Sportparklaan. Dit is het vierde coöperatie-project voor Zon op Heemstede.

Bron: Solar Magazine